Джамала музика жінки новини знаменитості натхнення

Альбом Джамали знов серед найкращих музичних альбомів 2023 року

Сейчас читают: 984
womo.ua

Альбом української та кримськотатарської співачки Джамали «QIRIM» став одним з найкращих альбомів 2023 року за версією європейського онлайн-журналу Beehype.

BEST ALBUMS OF 2023. Фото: beehy.pe Альбом «QIRIM» співачка презентувала у травні минулого року. До нього увійшли 14 кримськотатарських пісень із різних регіонів Криму.

Усі твори Джамала збирала у різних куточках Кримського півострова протягом десятиліть. Над альбомом працювали близько 80 музикантів. Читайте також: Альбом Джамали потрапив на шосте місці світового чарту Європи Також наприкінці року Джамала отримала нагороду від Асоціації турецьких жінок імені Умай за вклад у тюркську культуру серед жінок. «Хоча одна сторона нашого серця наповнена радістю, інша завжди плаче.

Ніколи не було просто, але я все-одно продовжую свій шлях, і вірю тільки в те, що добро переможе», — написала співачка на своїй сторінці у Facebook. Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post Альбом Джамали знов серед найкращих музичних альбомів 2023 року appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA