спорт жінки кар'єра теніс знаменитості успішна жінка

Еліна Світоліна стала тенісисткою року в Україні

Сейчас читают: 845
womo.ua

Портал Великий теніс України оголосив результати премії BTU Awards 2023 року. Інформація про переможців з’явилася на офіційному сайті організації.

Тенісистами року стали Еліна Світоліна та Ілля Марченко. Цього року Еліна повернулася до туру після тривалої перерви, пов’язаної з народженням доньки і стрімко злетіла з 508-го місця на 25-ту позицію.

Півфінал турніру у Сен-Мало, 17-й титул WTA 250 у Страсбурзі, чвертьфінал «Ролан Гаррос», півфінал Вимбілдону не пройшли непомітними як для вболівальників, так і для WTA Awards.

До того ж на рахунку Еліни новий національний рекорд – 500 тижнів у топ-100 світового рейтингу. Читайте також: Еліна Світоліна здобула перемогу в номінації «Повернення року»: подробиці Ілля Марченко здобув дві важливі перемоги на турнірах ATP Challenger Tour і наразі має 10 титулів на «челленджерах», що стало рекордним досягненням для українського тенісу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA