барби діти виховання дозвілля нова колекція

Вийшла нова колекція ляльок Барбі «Жінки в кіно»

Сейчас читают: 380
womo.ua

Всесвітньо відомий бренд Mattel продовжив популярну серію «Кар’єра року», яку розпочав ще у 2010 році. Кожна колекція ляльок відтворює жіночі образи у різних професійних сферах – медицині, науці, журналістиці та інших.

До колекції «Жінки в кіно» входять чотири ляльки у відповідних образах: режисерка, операторка, кінозірка та керівниця кіностудії.

Так Барбі-кінозірка немов зійшла з червоної доріжки у яскравій вечірній сукні, Барбі-бізнесвумен – у витриманому піджаку і зі смартфоном, а Барбі-операторка – у фіолетовій футболці з написом Chase Dreams і з кінокамерою. Читайте також: Ляльку «Барбі» на честь Ольги Харлан продають за 10 тисяч доларів: деталі Минулого року бренд випустив колекцію «Жінки у спорті».

До неї також ввійшли чотири ляльки, що представляють спортивні кар’єри менеджерки, тренерки, рефері й спортивної репортерки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA