Концерт куди піти у вихідні афіша відпочинок

Osocor Residence готує перший електронний івент з оркестром: лайн-ап

Сейчас читают: 816
womo.ua

Osocor Residence продовжує дивувати та створювати неординарні івенти. 2 вересня там відбудеться саме такий: промо-група SVET й Osocor Residence презентують абсолютно новий концепт заходів — електронний open air в супроводі GosOrchestra.

Гостей резиденції чекатиме актуальна електроніка в поєднанні з академічною музикою. Насолодитися таким неповторним міксом можна буде просто неба біля озера.

У лайнапі івенту — вагомі в українській електронній музиці фігури та спеціальна гостя з дружньої Польщі: Armina (PL) — DJ і саундпродюсерка з Польщі, чия головна пристрасть — електронна музика.

Постійно граючи пліч-о-пліч із топовими артистами, вона накопичує досвід, який потім реалізує у своїх проєктах і показує слухачам справжню природу самого звуку; ODYSSAY (Live) — співак, автор пісень і музичний продюсер Максим Єрмаков, кожен виступ якого — це жива історія, яку хочеться слухати знову і знову; Helen&Boys — DJ та продюсерка, яка міксує прогресивне й мелодійне техно та інді-денс, створюючи власний неповторний стиль; Beat Inside — засновники музичної родини SVET, відомий дует діджеїв та саунд-продюсерів з Одеси, що є постійними гостями топових фестивалів і випускаються на таких світових лейблах, як Area Verde і Siona Records; Cherry — амбітний діджей, продюсер і музикант української електронної сцени, творіння якого потрапляють у ТОП 100 на Beatport і звучать у клубах і на фестивалях усього світу; R.A.N — діджей, саундпродюсер і співвласник лейблу Numen, чия музика завжди дарує заряд емоцій і нових вражень; Artaria — музичний проєкт, створений українським музикантом і продюсером Леонідом Насінським, який тішить якісним Melodic Techno & Progressive; Thehow — одеський діджей, що давно став улюбленцем столичних поціновувачів клубної

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA