новини афіша МайстерШеф страви

Півтори тисячі заявок і страви для справжніх героїв: СТБ готує до ефіру ще один сезон "МастерШеф"

Сейчас читают: 525
hochu.ua

Телеканал СТБ і Starlight Production готують до ефіру дванадцятий сезон улюбленого проєкту українців "МастерШеф". Це вже другий сезон, який СТБ виробляє в умовах повномасштабної війни.

Подробиці майбутньої прем'єри дізнавайтеся на HOCHU.ua!З 26 серпня на головній кухні країни змагатимуться кулінари-аматори. А вдосконалювати майстерність їм допомагатимуть незмінні судді Ектор Хіменес-Браво, Ольга Мартиновська і Володимир Ярославський.Навіть під час повномасштабної війни "МастерШеф" залишається одним з найочікуваніших телевізійних проєктів.

Про це свідчать і лідерські показники проєкту в телеефірі й діджиталі, і велика увага з боку кулінарної спільноти, і стабільна зацікавленість в партнерстві з боку українських брендів.

Це мотивує нас продовжувати створювати контент, який надихає українців, і розповідати історії, які надихають нас. А таких історій цього сезону буде дуже багато.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA