Ани Лорак Ані Лорак видео клип Шоу-бизнес Ани Лорак Ані Лорак

"Бачила": вперше за 14 років Ані Лорак презентувала пісню українською мовою

Сейчас читают: 503
hochu.ua

Сьогодні, 24 вересня, українська співачка Ані Лорак порадувала свою багатомільйонну аудиторію романтичною баладою "Бачила". Зустрічайте новинку!Впродовж 14 років шанувальники артистки чекали виходу пісні її рідною українською мовою, про що неодноразово писали в коментарях у соціальних мережах.

За словами артистки, вона давно планувала презентувати трек українською, але дуже ретельно підходила до вибору пісні.Через роки пошуків, Ані Лорак сама написала ліричну композицію, яка завдяки унікальному вокалу по-особливому зворушливо розкриває внутрішній світ співачки."Бачила" — це мелодійний симбіоз приємної меланхолії та особистих переживань.

Як каже Ані Лорак, це спогад-сповідь про те, що навіть попрощавшись з любов'ю, вона не проститься з тобою, а буде жити в серці, не дивлячись ні на що.Візуальний ряд "Бачила" переповнений образами та символізмом.

Історія бере свій початок з біблійної легенди про Самсона і Далілу, коли, відрізавши волосся, героїня втрачає свою силу. Оголена душею і

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA