Анна Тринчер премьера Шоу-бизнес Анна Тринчер

Анна Трінчер закликає підлітків розмовляти українською мовою і мотивує кліпом "Метелики" (ВІДЕО)

Сейчас читают: 184
hochu.ua

Сьогодні великий день для прихильників української співачки Анни Трінчер. Вона закликає підлітків розмовляти українською мовою і на честь цього випустила україномовний сингл "Метелики" і запустила в соціальних мережах челлендж #метеликипоукраїнські, в якому закликала підписників читати вірші українською мовою.

Зустрічайте новинку!Співачка Анна Трінчер, кумир молоді покоління Z, за чиїм життям і творчістю стежать мільйони підписників в соціальних мережах, представила відеокліп на свою нову пісню "Метелики".

Режисерами відео виступили Євгенія Задворна та Анастасія Панконіна, з якими Анна вже мала досвід роботи над муд-відео на пісню "Короче, понятно".Новий сингл Анни Трінчер "Метелики" стала першим україномовним треком співачки за дуже довгий час.Ось що говорить співачка про новинку:Мої шанувальники давно чекали пісню українською мовою і зараз, напевно, прийшов її час. "Метелики" — це пісня про перше кохання, таке важливе в житті кожної дівчини, тому що це нові емоції, з якими вона ще

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA