Україна Tvorchi Євробачення Євробачення 2023 Україна

Гурт TVORCHI відверто оцінив свої шанси на перемогу у Євробаченні 2023 (ВІДЕО)

Сейчас читают: 896
hochu.ua

Український гурт TVORCHI, який цього року представить Україну на престижному конкурсі Євробачення, оцінив свої шанси на перемогу.

Деталі — в матеріалі HOCHU.ua!Український ведучий та голос Євробачення Тимур Мирошниченко під час церемонії відкриття конкурсу поцікавився у музикантів, чи зможуть вони привезти перемогу для України другий рік поспіль.

Читати також Eurovision Village: як світові та українські зірки розважатимуть публіку у Містечку Євробачення Джеффрі Кенні наголосив, що вони будуть робити все можливо, щоб гідно виступити та представити Україну на такому потужному конкурсі, проте головна ціль – перемога у війні проти росії.Насправді це не є пріорітетом зараз.

Якщо ми переможемо чи ні - це все одно буде задовільним результатом, але найважливіша річ — виграти війну в Україні. Ми намагатимемося зробити все можливе для цього.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA