Україна Німеччина Франція Іспанія Італія конкурс Євробачення Євробачення 2023 Україна Німеччина Франція Іспанія Італія

Як проголосувати у першому півфіналі Євробачення 2023: детальне пояснення

Сейчас читают: 638
hochu.ua

Сьогодні, 9 травня, у британському Ліверпулі відбудеться перший півфінал міжнародного конкурсу Євробачення від імені України, оскільки гурт Kalush Orchestra минулого року здобув перемогу.

Редакція HOCHU.ua розповість, коли можна українцям голосувати. Деталі — в новому матеріалі.Українці голосуватимуть у другому півфіналі, 11 травня, і у фіналі, 13 травня.

Під час першого півфіналу українці не голосують. Про це стало відомо 31 січня під час прямої трансляції "Церемонії передачі ключів місту Ліверпулю та жеребкування учасників півфіналів Пісенного конкурсу Євробачення-2023".

Читати також Євробачення-2023: де і коли дивитись онлайн-трансляцію конкурсу і перший півфінал У першому півфіналі голосуватимуть країни-засновниці (Франція, Італія та Німеччина), а також глядачі із країн-учасниць.У другому півфіналі у прямому ефірі з’явиться інформація, коли можна буде надсилати sms-повідомлення на номер  із номером учасника, за якого хочете голосувати.В другому півфіналі може голосувати — Іспанія, Велика Британія (країни-засновниці), а також країна-переможниця минулого року.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA