страхи характер Нео

Алло! Ти де? Це турбота, тривога чи контроль?

Сейчас читают: 821
psy-practice.com

Привіт, дорогі друзі! Сьогодні зачепимо маленький аспект прояву тривожності, турботи та контролю в буденному житі. Розглянемо як саме дзвінок від однієї людини до іншої може бути сприйнятий по-різному.Почнемо із тривоги.

Існує така риса характеру як тривожність і вона проявляється чи не в усіх сферах взаємодії тривожної людини з оточенням. Зокрема людина, якій характерний високий рівень тривожності постійно тримає своє тіло в напрузі та очікувані чогось.Тривожна людина створює ілюзію впливу на навколишнє середовище, переконавши себе в тому, що однозначно "підготовлений-це завжди озброєний".

Звісно це не так. Саме тому людина із базовим високим рівнем тривожності постійно очікує від навколишнього світу чи не найгірших подій.Тривожна персона постійно продумовує сценарії драматичного розвитку подій, слідкує за резонансними новинами в інтернеті та телебаченні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA