місто Маріуполь місто Севастополь місто Мариуполь История Мариуполь місто Маріуполь місто Севастополь місто Мариуполь

«Аби наступила перемога. Хоча б знайду те місце, де лежить мій син»: розповідь матері 21-річного військового з Маріуполя

Сейчас читают: 938
womo.ua

Щодня у війні за Українугинуть сотні українських військових. Влада зараз каже про загибель 100-200 військових щодня, але сумарна кількість загиблих невідома.

Один із загиблих — 21-річний Ілля Шамріцький. Його історію розповіла мати юнака Наталія Шамріцька у коментарі ВВС. 21-річний Ілля Шамріцький підписав з ЗСУ контракт на три роки.

Він служив у 1-му Окремому батальйоні морської піхоти, який у 2014 році вийшов із Севастополя, а потім приєднався до 36- бригади морської піхоти.Коли почалася війна, син дзвонив мамі щодня, щоби вона зайвий раз не хвилювалася. «Я втратила не просто сина.

Він для мене був усім», — розповідає Шамріцька. Вперше тиждень без дзвінка був на початку березня. Ілля ніколи не розповідав, де він, завжди розпитував про батьків і сестру, яка залишилася вдома. «Останній раз він вийшов на зв’язок 6 квітня.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA