психолог стрес

Психологиня порадила 4 вправи, аби швидко знизити тривогу

Сейчас читают: 989
womo.ua

Практична психологиня Юлія Ворман порадила 4 швидкі техніки, які допоможуть стабілізувати емоційний стан, знизити рівень тривоги, впоратися з фізичною та психічною напругою від стресу. Вправа «Дихання за квадратом» Під час виконання техніки важливо фокусувати увагу на ритмі дихання та тому, як ви робите продовжений повний видих.

Схема така: Вдих. Рахуємо до чотирьох. Пауза. Рахуємо до чотирьох. Видих. Рахуємо до чотирьох. Пауза. Рахуємо до чотирьох. Для емоційної стабілізації достатньо 5-8 циклів повторення вправи. Вправа «Глибоке дихання» Ляжте.

Проскануйте своє тіло і визначте ті частини, в яких відчувається напруга. Одну руку покладіть на живіт, а іншу — на грудну клітку.

Повільно вдихніть через ніс животом так, щоб рука піднялася вгору; грудна клітка повинна піднятися тільки злегка. Затримайте дихання та порахуйте до п’яти.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA