люди характер Нео

"Мій син подорослішав зарано через цю війну": розповідь художниці Марії Прошковської

Сейчас читают: 757
vogue.ua

На початку повномасштабного вторгення українська художниця Марія Прошковська ухвалила важке для себе рішення – виїхати з України разом із 6-річним сином.

Зараз Марія з Іллєю перебувають в італійському місті Болонья на резиденції, влаштованій Музеєм сучасного мистецтва Болоньї. Про те, чому в евакуації Маша вирішала бути «не супермамою, а просто достатньо хорошою мамою», і як вона поєднує це з мистецькою практикою, Марія розповіла Vogue.

uaЦе рішення далося мені дуже важко, адже до останнього я не тільки не думала цього робити, але й підтримувала моральний дух своїх друзів у соцмережах, налаштовуючи всіх тримати стрій та чинити опір у разі вторгнення.

Але коли твоя маленька дитина прокидається о п'ятій ранку від вибухів, бачить перелякані очі батьків, повні гіркого осаду з тим, що найгірше все-таки сталося і чує виття сирени – ти думаєш дуже швидко і робиш всі необхідні дії також блискавично.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA