місто Київ місто Маріуполь місто Мариуполь Київ Мариуполь Азов місто Київ місто Маріуполь місто Мариуполь

«У день прибуття тіл починається пекло. Телефонують батьки»: як у київському моргу приймають тіла військових з Маріуполя

Сейчас читают: 164
womo.ua

Десяток військових у синіх захисних костюмах і масках біля обласного київського моргу. Гумові рукавички для певності примотують скотчем до костюмів.

Поряд — великий білий рефрижератор і машина з написом «Евакуація 200». Репортаж з київського моргу опублікувало hromadske. З машини вивантажують чорні мішки з тілами військових, які обороняли «Азовсталь» й інші райони Маріуполя.

Їх передали 21 червня в межах обміну з російською стороною. Частина тіл залишається тут, у холодильниках обласного моргу, решту — розподілять між закладами Бучі й Вишгорода.

Керівниця патронатної служби «Азову» Олена Толкачова тут бігає між моргом, автівкою з тілами та військовими. Після вмовлянь вдягає на себе целофановий халат і рукавички, від костюма й маски відмовляється.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA