місто Маріуполь місто Ужгород місто Мариуполь История Мариуполь полон місто Маріуполь місто Ужгород місто Мариуполь

“Вони хотіли мені ногу відрізати”: Як 10-річний хлопчик з Маріуполя втратив маму та потрапив у донецьку лікарню

Сейчас читают: 631
womo.ua

10-річний Ілля Матвієнко втратив при обстрілах у Маріуполі маму та фактично пережив практично полон у донецькій лікарні. Потім його доставили в Охматдит, де він провів 1,5 місяця і потім приїхав з бабусею в Ужгород.

Історію хлопчика опублікувало видання Varosh. У Маріуполі Ілля жив із мамою Наталею у будинку на околиці Маріуполя. Коли почалася війна, вони хотіли з сином виїхати до Ужгорода, де жила бабуся Іллі — Олена, але не змогли, бо 25-го лютого потяги вже не ходили.

Тоді родина перейшла у готель, де прожили 6 днів, а на 7-й вранці пішли звідти. Після готелю одні люди запропонували у них заночувати тож Наталя з сином пішли до них. “Потім організували «зелений» коридор, ми чекали, але не встигли через нього пройти й одна бабка розповіла нам про підвал, де можна сховатися.

У тому підвалі, ми прожили 12 днів. А потім вирішили піти подивитися, як там наш дім. Йшли дуже довго, з сумками, кілька кілометрів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA