України Олена Зеленська Сша Украина Нью-Йорк буча України Олена Зеленська Сша Украина Нью-Йорк

9-тирічній дівчинці з Бучі, що втратила руку, встановлять протез у Нью-Йорку

Сейчас читают: 575
womo.ua

Дев’ятирічна Саша Філіпчук – дівчинка, яка втратила руку й ледве вижила в Бучі — зараз перебуває з мамою у Вашингтоні. Найближчими днями вони переїдуть до Нью-Йорка, а 22 серпня в них запланований візит до протезиста в клініці Unlimited Tomorrow, Inc.

Про це пише перша леді України Олена Зеленська. «Це стало можливим завдяки роботі Embassy of Ukraine in the USA / Посольство України в США та Ukraine House у межах нашого спільного проєкту з протезування постраждалих українців.

А поки що Саша побачить Нью-Йорк. Після жахіть, які вона перенесла, їй обов’язково треба побачити щось життєствердне. Щоб відчути, що життя триває.

І воно буде прекрасним. Для всіх українських дітей, які вже так багато пережили», — йдеться у дописі. Нагадаємо, Саша з родиною їхала з окупованого Гостомеля, коли російські загарбники обстріляли їхню автівку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA