Netflix аниме фільми українське кіно кіно документальна стрічка

Що подивитись на Netflix у жовтні 2023 року: 44 найочікуваніших фільмів та серіалів

Сейчас читают: 989
womo.ua

Ось вже почався другий місяць осені! Жовтень обіцяє бути теплим та багатим на премєри. Компанія Netflix оприлюднила список із 44 оригінальних фільмів та серіалів, які вийшли або вийдуть у жовтні 2023 року.

Серед них є старі фільми (8), новинки (36), продовження улюблених серіалів (6), документальні стрічки (6), українське кіно (1), дитячі фільми, мультсеріали (2) та аніме (2).

Що подивитись на Netflix у жовтні? Сьогодні запропонуємо вашій увазі велику добірку за категоріями з датами випуску, а також трейлерами та описом. Читайте також: Кращі фільми вересня на Netflix: що подивитися? Серіали Дата виходу: 5.10 Люпен (частина 3) Натхненний пригодами Арсена Люпена, благородний грабіжник Ассан Діоп вирішує помститися за свого батька, життя якого безкарно зруйнувала одна заможна родина. Усе й зараз Після кількох місяців лікування розладу харчової поведінки 16-річна Мія складає список бажань із типовими підлітковими пригодами, щоб надолужити втрачений час. Читайте також: Найцікавіші детективні серіали за останні роки: трейлери Дата виходу: 7.10 Сильна жінка Кан Нам Сун Народжена з надприродною силою, Кан Нам Сун бореться зі злом і домагається справедливості, водночас заплутавшись у любовному трикутнику зі своїм директором і захопленим копом.

Дата виходу: 10.10 ЩОДЗННИКИ (сезон 2, частина 1) Перше кохання, перші поцілунки, веселощі з друзями та зіткнення із суперниками.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA