республика Коми люди страхи контакт Netflix Нео республика Коми

Лілі Цвєлікова, Катерина Варченко та Марія Стопник про улюблені книги, кіно і сенси

Сейчас читают: 646
womo.ua

1 листопада на Netflix в Україні та більш ніж 12 державах відбудеться прем’єра українського телесеріалу про перші дня війни в Україні.

Тож редакція WoMo вирішила попитати акторів та дізнатись не тільки про їх перше враження після прочитання серіалу, а також які книги та фільми люблять. Лілі Цвєлікова, епізод «Зоопарк» Про книги Вибір книг, які я зараз читаю можна віднести до вимушеного запиту на те, щоб не бігти від реальності, а навпаки — не втрачати зв’язок з нею.

Може це парадоксально, але як є. Лілі Цвєлікова, акторка З дитинства маю звичку читати декілька книг одночасно, постійно щось читаю, в телефоні, або таскаючи з собою кілька книжок в сумці.

Можу почати книгу і закінчити за два роки, при цьому в цей період прочитати ще п’ять-десять інших книжок. Можу купити книгу в книгарні, взяти каву, сісти за стіл, відкрити книгу на першій сторінці і встати, тільки коли дочитаю до останньої.

Об этом же в других изданиях
womo.ua
Марія Титаренко: Справжній текст має вкарбовуватись у досвід читача, ніби його власний womo.ua /6 месяцев назад
womo.ua
В Україні випустили лінійку «Товарів, яких не існує», щоб розповісти про сексуальне насильство, зумовлене війною womo.ua /6 месяцев назад
womo.ua
Байопік «Голда» про першу жінку прем’єр-міністра Ізраїлю в розпал Війни Судного дня вийде в український прокат наприкінці січня womo.ua /6 месяцев назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA