Дженна Ортега фільми кіно Дженна Ортега

Дженна Ортеґа — королева жахів: топ-7 кращих фільмів

Сейчас читают: 551
womo.ua

Дженна Ортеґа, відома за роллю Венздей в підлітковому серіалі Netflix та Тари Карпентер у прем’єрі «Крик». Також актриса відома своїй бездоганним похмурим образом на екрані.

Деякі прихильники позаочі називають її «королевою жахів», адже в її фільмографії безліч фільмів жахів, про найпопулярніші ми сьогодні розповімо в нашій добірці. 7 найкращих фільмів жахів з Дженною Ортеґою Крик 6 «Крик 6» — американський фільм жахів, що є продовженням однойменного фільму 2022 року.

Зйомки почалися у Монреалі влітку, а прем’єра запланована на 9 березня цього року. Читайте також: Що подивитись на Netflix у жовтні 2023 року: 44 найочікуваніших фільмів та серіалів У 6-й частині розповідаються історії тих, хто вижив у попередній частині «Крику».

Події у фільмі відбуваються в Нью-Йорку, куди переїхали четверо молодих людей. Бітлджус 2 Фільм Тіма Бертона «Бітлджус 2» стане продовженням кінохіта 1988 року.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA