характер путешествия ХОЧУ ЭКСКЛЮЗИВ

ТОП-5 цікавих фактів про Занзібар, які ви могли не знати

Сейчас читают: 817
hochu.ua

Макс Узол та Оля Манько з "У кого більше?" розповіли, що їх найбільше вразило під час подорожі на екзотичний острівХардкор-реаліті "У кого більше?", яке щосуботи показує Новий канал, випробовує своїх ведучих на міцність характеру.

Роботи, на яких вони працюють під час зйомок, — ще те випробування. Але окрім всього ведучі не забувають вивчати країну.Цікавими фактами та спостереженнями про Занзібар з HOCHU.ua поділилися Макс Узол та Оля Манько. – У Занзібарі була найкоротша в світі війна, — розповідає Макс. — За одними даними, 38 хвилин, за іншими — 45 хвилин.

Цей факт увійшов у книгу рекордів Гіннеса. Воював Занзібар із Британією. Британці підійшли на кораблі, бабахнули кілька разів з гармати, і занзібарці здалися.

Попри короткочасність, ця війна була доволі кривавою: загинуло понад 500 захисників султанського палацу, а з британськогобоку постраждав один матрос.– У Занзібарі народився і якийсьчас жив легендарний Фредді Мерк’юрі, — каже ведучий. — Ми до подорожі не цікавилися цим, а

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA