женщины что посмотреть фильмы

10 фільмів про сильних жінок, які надихають

Сейчас читают: 545
cosmo.com.ua

Тобі часто не вистачає впевненості та віри в себе? Ця добірка кінострічок переверне твою свідомість та надихне на нові звершення.  «Почни спочатку», 2018 (Second Act) Майя завжди вважала, що для того, щоб досягти успіху, не обов`язково мати диплом престижного університету.

Несподівано отримавши запрошення на роботу мрії, вона має можливість довести це босу та всім тим, хто у неї не вірив.  «Де ти поділась, Бернадетт?», 2019 (Where`d You Go, Bernadette) Бернадетт — творча натура, сповнена таємниць.

Одного дня вона безслідно зникає. Сім’я починає шукати підказки та хапатися за будь-які ниточки, які зможуть вивести на її слід… «Три білборди за межами Еббінга, Міссурі», 2017 (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri) Мілдред — розлючена мати, яка хоче помститися за вбивство своєї доньки.

Задля цього вона здатна на будь-що. В розпачі жінка орендує три рекламні щити та розміщує на них звинувачення на адресу поліції, яка саботує справу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA