курс інклюзивність проєкт

Відкрито реєстрацію на безоплатний курс креативних професій для молоді з інвалідністю від Сareer Hub

Сейчас читают: 901
womo.ua

Платформа кар’єрних можливостей Career Hub ГО Центр “Розвиток КСВ” в межах програми USAID “Мріємо та діємо” продовжують реалізовувати безоплатний освітній курс “Career Hub Pro: Фриланс для молоді з інвалідністю 4.0”.

Курс було започатковано на початку 2023 року. За цей період команда Career Hub реалізувала 3 навчальні програми та допомогла майже півтори сотні молодих людей з інвалідністю отримати нові знання, спробувати себе у фриланс-професіях та стати ближче на крок до фінансової незалежності під час війни.

У 2023 році курс став призером міжнародного конкурсу інклюзивних проєктів ZeroProjectCall24 з поміж 523 поданих заявок з усього світу.

Програма курсу була розроблена з урахуванням потреб студентів та студенток, аби він був доступний кожній молодій людині, зокрема – заняття супроводжуються перекладом жестовою мовою та субтитруванням, а навчальні матеріали адаптовані для сприйняття людьми з порушеннями зору.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA