Україна музика війна в Україні нова пісня Україна

«ДахаБраха» чекає від українців на фото й відео для нового кліпу

Сейчас читают: 807
womo.ua

Музиканти написали чотири нові пісні та «вдосконалили» версію старої. Одну з пісень вони записали у live-режимі і планують зняти для неї «просте, але пронизливе відео».

Про це музиканти розповіли на своїй сторінці в Instagram. Аби втілити задум у життя, вони звернулися до співвітчизників і закликали надсилати світлини й короткі відео, для того щоб проілюструвати виконання однієї з пісень.

Це можуть бути родинні фото чи будь-які матеріали, що показують, як українці переживають ворожі напади під час війни. Фото: Instagram @dakhabrakha Читайте також: «Час не лікує».

Нову пісню «Мій брате» Джамала присвятила загиблому на війні другу Надсилати матеріали можна на пошту dakhabrakhaweb@gmail.com. Долучайтеся до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post «ДахаБраха» чекає від українців на фото й відео для нового кліпу appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA