місто Вікторія війна в Україні місто Вікторія

Українська актриса Вікторія Тимошенко померла від поранень після обстрілу Харкова

Сейчас читают: 108
womo.ua

У харківській лікарні невідкладної допомоги померла заслужена артистка України Вікторія Тимошенко. Вона отримала тяжкі поранення 2 січня внаслідок російської ракетної атаки по житлових кварталах і потрапила до лікарні у важкому стані.

Про це повідомив Харківський академічний драматичний театр. Вікторія Миколаївна народилась 18 серпня 1939 року. Закінчила театральну студію Дагестанського державного театру Махачкали в 1960-му, а вже через 8 років вона почала свій творчий шлях на харківській театральній сцені. Читайте також: З російського полону повернули 230 українських військових та цивільних Вікторію Тимошенко вважають окрасою творчого колективу ХАДТ з моменту появи в складі трупи у 1968 році.

За роки роботи вона зіграла різнопланові ролі у багатьох виставах: це «Стара діва» Птушкіної, «Моя парижанка» Ламуре, «Шут Балакірєв» Горіна, «Філумена Мартурано» Де Філіппо, «Одруження» Гоголя, «Поминальна молитва» за Шолом-Алейхемом, «Клінічний випадок» Куні, «Красуня і сім’я» Моема, «37 листівок» Макківера та інші», – пригадали у театрі та висловили співчуття рідним і друзям.

The post Українська актриса Вікторія Тимошенко померла від поранень після обстрілу Харкова appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA