здоров'я психологія вибір редакції

Сексуальна залежність від партнера: поради для жінок

Сейчас читают: 786
womo.ua

Для початку розберемося, що ж таке залежність. Слово залежність походить від «зависати», тобто коли людина зависає на чомусь, що викликає у неї захват, сильне задоволення, ейфорію.

Це той момент, коли ми надаємо надзвичайне значення тому, від чого отримуємо неймовірне задоволення. Олена Голоцван, сексологиня, кандидат медичних наук, експертка жіночої освітньої компанії Woman Insight Ми всі поліааддиктивні (залежність ще має назву аддикція), і навіть не усвідомлюємо, наскільки багато залежностей маємо.

Проте, саме це, фактично, дозволяє нам нормально функціонувати створюючи свої повсякденні ритуали. До того ж можна залежати від чого завгодно, починаючи від сигарет, алкоголю, шопінгу і закінчуючи залежанням від сексуальних стосунків.

Та наші залежності повинні бути здоровими й не мати характер сверхцінності. Коли залежність починає затінювати собою все інше, тоді можемо говорити, що у людини формується залежна поведінка.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA