Аня Тейлор-Джой люди Нео Аня Тейлор-Джой

5 новинок Netflix, які варто подивитися в червні

Сейчас читают: 972
vogue.ua

Фінальний сезон "Гострих картузів", документальна стрічка про Дженніфео Лопес та її шлях до успіху, та блокбастер з Крісом Хемсвортом - серед найцікавіших новинок червня.

Шостий та фінальний сезон блискучого серіалу. У нових епізодах сімейство Шелбі продовжить війну проти політика Освальда Мослі, а також зустрінеться з таємничим новим персонажем.

Серіал «Гострі картузи» може похвалитися одним із найнеперевершеніших акторських складів на британському телебаченні. Головну роль Томаса Шелбі в шоу виконує Кілліан Мерфі, а знімальний майданчик з ним ділять зірка серіалу «Хід королеви» Аня Тейлор-Джой, Том Гарді («Веном»), Сем Клафлін, Пол Андерсон.

10 червняТалановита співачка та успішна бізнесвумен, любляча мати та щаслива наречена Бена Афлека – здається, що 50-тирічна Дженнифер Лопес ідеальна жінка, супергероїня, наче персонажка Marvel.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA