місто Київ місто Львів місто Київ місто Львів

She is doing business: 6 підприємиць, які продовжують справу не зважаючи на війну

Сейчас читают: 826
womo.ua

Більше 100 днів повномасштабної війни серйозно вплинули на економіку України та роботу малого бізнесу. Попереду ще багато викликів для підтримання економічного фронту.

Серед тих, хто не дивлячись на всі складнощі продовжує працювати — крафтові українські виробники. WoMo разом з проєктом Made in UA Support Project зібрав історії бізнесів, які засновані жінками, і які попри всі труднощі не склали руки та продовжують створювати українське. Quiet Form Сімейний бренд керамічного посуду та декору ручної роботи (Київ) Тетяна Іваніцька, співзасновниця, креативна директорка “Разом з командою ми вимушено покинули столицю та свій дім у Бучанському р-ні, смт.

Немішаєве. З партнером тимчасово переселились до Львова та почали шукали шляхи відновлення роботи. Більша половина наших замовлень припадає на експорт і виготовлення посуду для HORECA.

Саме завдяки підтримці клієнтів та їх готовності продовжувати співпрацю, ми ризикнули і в новому місті відкрили студію. Наші підписники допомогли винайняти вантажний автомобіль та перевезти частину обладнання, піч, матеріали та готовий посуд з Києва до Львову.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA