люди фразы Нео

5 літніх книжок, які читаються на одному диханні

Сейчас читают: 758
vogue.ua

Влітку завжди хочеться читати більше, ковтаючи книги, ніби солодке повітря у липні. Ми збрали добірку "літніх" книжок, які читаються легко, на одному диханні – тут і новий роман від авторки «Їсти, молитися, кохати» Елізабет Гілберт, і чудова історія Фредріка Бакмана про на перший погляд неприємну, а насправді чудову бабусю Брітт-Марі, і багато інших прекрасних книжок.

Новий роман однієї з найпопулярніших письменниц Америки, авторки всесвітньо відомих книжок «Їсти, молитися, кохати» та «Місто дівчат» Елізабет Гілберт займає 700 сторінок, але, незважаючи на обсяг, читається дуже легко.

Він нагадаєу авантюрні романи 19 сторіччя – з великою кількістью героїв, пригодами, подорожами. Головною його героїнею є Алма Віттакер, "жінка з гострим допитливим розумом та невгасимою цікавістю до навколишнього світу, випала доля жити в епоху наукових експедицій і революційних просвітницьких ідей, коли вчені були авантюристами й романтиками".

Донька відомого ботаніка та бізнесмена. вони з малечку проявляє цікавість до батькової справи, блискуче вчиться і має всі шанси стати знаним на увесь світ ботаником – але чи вдасться зробити це у 18 сторіччі, де жінок взагалі не сприймають всерйоз?. .

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA