Magda Butrym Польща місто Варшава люди знаменитости Magda Butrym Польща місто Варшава

9 польських модних брендів, які варті уваги

Сейчас читают: 586
vogue.ua

Найбільшу кількість українок, що були змушені тікати від війни в Україні, прихистила саме Польща. Тому ми з цікавістю та великою вдячністю вивчаємо сучасну Польщу: історію польських міст Ґданськ і Варшава, що були майже знищені під час Другої світової війни, а потім відбудовані, польську мову, фільми та охоче користуємося локальною косметикою, щоб підтримати польського виробника.

Сьогодні vogue. ua зібрав 7 польських fashion-брендів, на які варто звернути увагу. Магда Бутрим – одне з найгучніших польських імен.

Свою карʼєру дизайнерка почала із занять малювання та дизайну в середній школі, а вже у 20 років стала стилісткою зірок польського телебачення.

Власну першу колекцію, яка невдовзі була названа "дебютом року", Бутрим випустила у 2014 році. Її слава поступово зростала й почала виходити за межі Польщі: зараз одяг бренду Magda Butrym носять Гейлі Бібер, Кендалл Дженнер, Джиджі Гадід, Кім Кардаш’ян, Кайлі Дженнер, Ірина Шейк та багато інших знаменитостей.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA