Україна книги Yakaboo Publishing діти виховання поради Україна

5 лайфгаків, як зацікавити дитину мистецтвом

Сейчас читают: 313
womo.ua

Знати, розуміти й любити мистецтво – запорука успіху ваших дітей. Адже через мистецтво діти краще пізнають світ та себе у ньому, розвивають художній смак, покращують емоційний інтелект, але не тільки: вчені доказали, що вивчення мистецтва покращує академічну успішність у школі.

Дар’я Мельник та Владислав Тоткал, автори книжки «Слоносторія мистецтв», яка нещодавно вийшла у видавництві YakabooPublishing, дають поради батькам про те, як зробити мистецтво цікавим для дітей. Ходітьдомузеїв Є упередження, що музей — це нудно і не для дітей.

Проте все залежитьвідподання! Ви неповинні знати «10 цікавихфактів про картину». Кращеставтепитання і будуйтедіалог. Наприклад, запитайте дитину: щовідбувається на картині (самещовідбувається, а не щонамальовано), про щорозмовляютьперсонажі, який у них настрій, емоції, чим вони зайняті.

Цестимулюєрозвитокуяви та перетворюєпохіддо музею на цікавийквест. А щекраще бути прикладом для дитини. Покажітьїй свою улюблену картину або ту, яка сподобалася, і розкажіть, щови там бачите. Починайте з археологічнихмузеїв Для наймолодшихкращепочинати не з художніх, а з археологічнихмузеїв.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA