новини шоубізнес Віталій Козловський

"Я все видав…": Віталій Козловський зізнається, що давно хоче дитину, але всі спроби марні

Сейчас читают: 760
hochu.ua

Співак Віталій Козловський, у якого була закохана MamaRika, відверто поділився подробицями особистого життя. Виконавець зізнався, що вже давно планує стати батьком, проте поки що ці спроби марні.

Подробиці дізнайтеся на HOCHU.ua!В інтерв'ю Славі Дьоміну Віатлій Козловський розповів, чому приховує від публіки своє особисте життя.

За словами виконавця, він хоче зацікавлювати аудиторію своєю творчістю, а не деталями романтичних стосунків з обраницею. До слова, навіть її ім'я Віталій приховує від публіки та ЗМІ.Навіщо про це розповідати?

Я краще буду розповідати про свою музику. Ось коли мені стане цікаво про це говорити або коли я спорожнію в плані творчості, але мені потрібно буде себе якось триматись на плаву, як це було раніше, я буду перекривати якимись особистими історіями і хайпами,— каже Козловський.Між тим його стосунки й справді серйозні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA