діти батьки і діти поради батькам

Як привчити дитину до горщика: поради для батьків

Сейчас читают: 952
hochu.ua

Як привчити дитину до горщика і коли варто розпочинати навчання? Тут все індивідуально – деякі малюки привчаються до туалету приблизно 18 місяців, інші можуть бути не готові до цього до 3 або 4 років.Як привчити дитину до горщика у 1 рік?

Лікар Комаровський не радить розпочинати процес навчання до півтора року. Читати також Запасаємося терпінням: це потрібно знати перед тим, як вчити читати дитину До 18 місяців тему горщика в принципі можна не підіймати,– каже Комаровський.А як привчити до горщика дитину у 2,5 роки?

Невміння ходити на горщик у цьому віці критично? За словами лікаря, якщо дитина не зможуть навчитися ходити на горщик у півтора роки – це також не проблема.Як і коли привчати дитину до горщика?

За словами доктора Комаровського, середній вік дітей, які можуть стійко контролювати сечовипускання та дефекацію – від 22 до 30 місяців.Якщо ви почнете навчати дитину у рік, то ви десь до двох з половиною років і закінчите.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA