Сша Кндр діти права дітей Сша Кндр

У Півнійчній Кореї 2-річну дитину засудили до довічного ув’язнення: подробиці

Сейчас читают: 487
womo.ua

У Північній Кореї жорстоко переслідують християн — до довічного позбавлення волі засудили 2-річного хлопчика та його батьків через те, що у їхньому будинку знайшли Біблію.

Про це йдеться в доповіді Державного департаменту США, пише mirror.co.uk. У доповіді стверджується, що дворічний хлопчик і вся його сім’я були ув’язнені за свої релігійні переконання.

Вони до кінця свого життя пробудуть у тюремному таборі. Читайте також: В Уганді будуть страчувати за одностатеві стосунки: подробиці Зазначається, що було зафіксовано вбивство жінки та її онука через віру в Бога.

Ті, хто вибрався з Північної Кореї, розповідають і про жорстокі тортури через релігійні переконання. Деякі північнокорейські християни приховували свою віру навіть від своїх дітей та родини. Читайте також: ПЦУ переходить на новий церковний календар: нові дати свят Інша неурядова організація Korea Future заявила, що в школах дітям розповідають про «злі вчинки» християнських місіонерів, включаючи «зґвалтування, кровосмоктання, вилучення органів, вбивства і шпигунство».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA