новини діти знаменитостей Тімур Мірошниченко

Дружина Тимура Мірошниченка зізналася, чому всиновила дитину, а не народила сама

Сейчас читают: 375
hochu.ua

Дружина українського ведучого Тимура Мірошниченка, яка часто ділиться незвичайними історіями про їхнього всиновленого малюка, відверто відповіла, як зважилася на такий серйозний крок.

Інна Мірошниченко пояснила, чому вирішила взяти сина з дитячого будинку, а не самостійно народити третю дитину. Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!Раніше Інна Мірошниченко розповідала, що лікарі діагностували їй безпліддя, у зв'язку з чим ще тоді вона прийняла рішення одного разу усиновити дитину.

Однак пізніше слова лікарів не підтвердилися, дружина Тимура змогла подарувати йому двох чудових малюків. Але, навіть попри це, пара не передумала всиновити дитину, яка залишилася без батьків.

Читати також "Почало паралізувати": дружині Тимура Мірошниченка терміново викликали швидку У своєму Insta-блозі Інна зізналася, що досі отримує запитання від підписників, чому вона не народила третю дитину самостійно.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA