діти шоубізнес Тимур

"Дітей немає": Тимур Мірошниченко офіційно може усиновити дитину, але є нюанс

Сейчас читают: 828
hochu.ua

Популярна зіркова родина Тимур та Інна Мірошниченко на початку повномасштабного вторгнення розповіли, що мають бажання всиновити дитину, яка залишилася без батьків.

Проте пара зіткнулася з проблемами. Деталі – в матеріалі HOCHU.ua!Ведучий Тимур Мірошниченко повідомляв, що вони розпочали цей важкий процес, наразі вони нарешті офіційно стали кандидатами на усиновлення.

Однак за інформацією Інни, дітей начебто немає. Читати також Тимур Мірошниченко пояснив, чому наважився всиновити дитину Як ми і очікували, "дітей немає".

В нашій службі ми в черзі навіть не в першій десятці. Я обдзвонила всі обласні служби України. Всюди (де взяли слухавку), відповідь одна – "дітей немає",— розповіла Інна Мірошниченко.Дружина шоумена закликала всіх волонтерів, які володіють інформацію про дитину, яка шукає родини, повідомити напряму їй.Нам дозволено усиновити дитину віком до чотирьох років.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA