сонник діти Нео

Нова робота чи вагітність: що знаменує сон про дитину

Сейчас читают: 455
hochu.ua

Віщуни здавна переконані, що побачити у сновидінні дитину — це знамення, яке принесе за собою дива і здійснення мрій. Проте важливо пригадати, що робила дитина у вашому сні, аби вибрати правильне тлумачення по соннику.

Раніше ми розповідали, до чого сниться літак, а тепер розкажемо, як віщуни розшифровують сон про дітей. Езотерики знають, що сон про дитину це знак від Всесвіту, який потрібно правильно розтлумачити.

Що про це пишуть відомі віщуни та сучасні езотерики, передає unian.ua. Читати також Ганьба, зрада чи пощастить коханні: що знаменує сон про каблучку За сонником Міллера, сон про дитину варто розділити на два тлумачення у залежності від того, хто саме наснився — хлопчик чи дівчинка.

Якщо вам наснилася дівчинка, яка плакала чи погано себе поводила, готуйтеся до проблем на роботі. Побачити уві сні хлопчика — до грошового подарунку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA