4 найвідоміші ролі актриси Руслани Писанки

Сейчас читают: 941
vogue.ua

Сьогодні на 57-му році з життя пішла одна з найвідоміших українських актрис Руслана Писанка – спражня зірка українського телебачення, яка задовго до того, як у нашій культурі з'явилося поняття бодіпозитив, транслювала з екрану любов до себе та свободу.

Руслана Писанка виросла в родині Ігоря Писанка - оператора, документаліста, лауреата Шевченківської премії. Розпочавши кар'єру у кінці 90-х років, саме Руслана Писанка у багатьох із нас ототожнюється з розвитком українського телебачення: вона вела програму "Жіночий клуб", пізніше – прогноз погоди на каналі "Інтер", здобувши величезну аудиторію та статус першого українського секс-символа завдяки своєї харизмі, шарму та неабиякій любові до життя, що відчувалася навіть через телеекран.

Пізніше Руслана брала участь у проєктах "Танці с зірками", "Зірка плюс зірка", "Зважені та щасливі". В фільмографії актриси більше 20 різнопланових ролей, серед яких багато історичних стрічок та екранізацій української класики.

Розповідаємо про найкращі ролі Руслани Писанки. Одна з перших кіноробіт на той момент 29-річної Руслана Писанки одразу стала сенсаційною, адже "Кілька любовних історій" були однією з перших українських еротичних комедій.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA