Руслана Писанка місто Київ смерть рак Руслана Писанка місто Київ

Руслана Писанка померла від агресивної форми раку

Сейчас читают: 663
womo.ua

Акторка та телеведуча Руслана Писанка померла від тяжкої форми раку. Про це розповів її чоловік Ігор Ісаков. «У Русі був рак, на жаль, агресивна форма й трохи запущений.

Але так, як боролась вона, я б не зміг би навіть на половину. На жаль імунітет не витримав», — написав Ісаков. Щодо вшанування пам’яті Руслани Писанки, то відомо, що перше прощання відбудеться за місцем її останнього перебування — місто Кайзерслаутерн у Німеччині. «Потім, після оформлення всіх паперів, я відвезу мою Русю додому.

У Київ. Як скоро — то буде залежати тільки від швидкості оформлення. Тож місце та час похорону в Києві напишу додатково», — сказав  Ігор Ісаков Нагадаємо, Руслана Писанка померла 19 липня у Німеччині.

Їй було 56 років. Повідомлялось, що смерть настала унаслідок важкої хвороби. The post Руслана Писанка померла від агресивної форми раку appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA