бізнес ґендерна рівність натхнення успішна жінка вибір редакції

30 років у цементній галузі: керівниця Подільського цементного заводу про лідерство, молоді таланти індустрії та підприємство під час великої війни

Сейчас читают: 109
womo.ua

“Я беру сили зі своєї відповідальності перед людьми”, — розповідає Анна Діякова. Жінка працює в галузі майже 30 років, останні п’ять років очолює завод CEMARK “Подільський цемент”.

Ми поспілкувались з Анною про гендерний баланс на роботі, виклики повномасштабного вторгнення і якості, необхідні для лідера. Ви як жінка на керівній посаді у традиційно чоловічій індустрії стикаєтесь з гендерними стереотипами на роботі? За весь час моєї роботи я ніколи не відчувала, що мене оцінюють з погляду «чоловік-жінка».

Я скрізь мала довести, що я професіоналка, що я готова до тієї роботи, яку виконую. І виходило так, що серед колег-чоловіків краще за мене ніхто не справлялвся.

Це і впливало на рішення керівництва. Коли ти починаєш роботу як простий фахівець, то працюєш як експерт і сам відповідаєш за результат.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA