війна в Україні новини вибір редакції

Собаки-рятувальники кінологічної служби, які шукають людей під завалами, отримали новий спеціалізований транспортний засіб

Сейчас читают: 320
womo.ua

Пошуково-рятувальна кінологічна група — це справді суперсобаки. Вони треновані працювати в важких умовах міста та атестовані за міжнародними стандартами.

У складі групи — тринадцять підготовлених собак, почергово на бойовому чергуванні шестеро чотирилапих рятувальників. На оснащений для перевезення навчених тварин мікроавтобус зібрали 1,2 млн гривень.

Кошти збирали в рамках благодійного проєкту, партнерами виступили Еко-Сфера та «Щенячий патруль» від Paramount. За період збройної агресії російської федерації проти України підрозділи кінологічної групи допомагали ліквідовувати наслідки надзвичайних ситуацій у Києві, Бородянці, Лютежі, Гостомелі, Ржищеві, Луцьку, Львові, Житомирі, Чернігові, Охтирці, Балаклії, Херсоні, Дніпрі, Запоріжжі, Умані.

Вони врятували десятки людей. «Це високопрофесійні собаки високого рангу. Собаки аварійного рятувального загону ДСНС України, головна задача та мета яких — шукати та знаходити живих людей, а потім загиблих у завалах.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA