книги діти поради видавництво "Ранок" натхнення читання

Шлях до самопізнання: книги для підлітків у важкий час

Сейчас читают: 497
womo.ua

Війна накладає свій тяжкий відбиток на життя підлітків. Невизначеність, страх перед майбутнім і постійні загрози життю можуть суттєво погіршити їх психоемоційний стан.

Додайте до цього суто підліткові проблеми, такі як гормональні зміни, скачки настрою, нерозуміння своїх емоцій та думок, і ви отримаєте вибухову суміш навантаження на психіку.

Як тіло потребує догляду, уваги та правильного харчування, так само важливо дбати про своє психічне здоров’я. До міжнародного тижня здоров’я підлітків підготували добірку книжок, які допоможуть підліткам краще розібратися в собі, зрозуміти свої почуття та емоції, знайти шлях до самопізнання та гармонії.

Вони можуть стати не лише джерелом знань, але й підтримкою та натхненням у важкий час, які покажуть підліткам, що вони не самі зі своїми проблемами та почуттями, що інші також переживають подібні важкі моменти у житті. Нон-фікшн “Плекай свої почуття” (і мисли позитивно).

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA