спорт будапешт змагання золота медаль перемога

15-річна українська шпажистка завоювала «золото» на Євро U23

Сейчас читают: 180
womo.ua

15-річна шпажистка Емілі Конрад зійшла на найвищу сходинку п’єдесталу пошани й принесла Україні вже друге золото чемпіонату Європи з фехтування U-23 у Будапешті.

Про це повідомляє Міністерство молоді та спорту України. Читайте також: Українська фехтувальниця Ольга Сопіт виграла «золото» на Євро U23 Зазначається, що юна киянка вже у другому раунді турнірної стіки вибила з боротьби перший номер посіву, господарку змагань Язмін Тон (15:7).

А два поєдинки з наступних трьох виграла у додаткову хвилину одним уколом. У фіналі вона впевнено здолала старшу на сім років італійку Сару Марію Ковальчик (15:12). Читайте також: Жіноча збірна України з волейболу виграла усі матчі: подробиці У лютому цього року Емілі Конрад, яка здобула особисте золото і командну бронзу кадетського чемпіонату Європи в особистій першості, повторила свій успіх вже на молодіжному рівні.

Також спортсменка була визнана «Найкращою юною спортсменкою місяця». The post 15-річна українська шпажистка завоювала «золото» на Євро U23 appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA