Мурат Налчаджиоглу Ані Лорак місто Софія новини день народження діти знаменитостей Мурат Налчаджіолу Мурат Налчаджиоглу Ані Лорак місто Софія

Мурат Налчаджиоглу показав доньку від Ані Лорак: на кого схожа 12-річна Софія (ФОТО)

Сейчас читают: 154
hochu.ua

Турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу, який нещодавно вдруге одружився, показав, як зараз виглядає його спадкоємиця. Колишній чоловік Ані Лорак привітав їх спільну доньку з 12-річчям та поділився архівними кадрами.

Деталі — на HOCHU.ua!Сьогодні, 9 червня, донька Ані Лорак та Мурата Начаджиоглу Софія святкує день народження. З цієї нагоди бізнесмен опублікував привітання доньці в Stories своєї сторінки в Instagram і назвав її "своєю любов'ю".

Окрім того, чоловік порівняв себе та Софію із героями мультиплікаційного серіалу "Біба і Боба". Читати також "Наречена у сто разів краща, ніж продажна Ані Лорак": у мережі відреагували на відео весілля Мурата Налчаджиоглу Зазначимо, що після розлучення запроданки Ані Лорак із турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який активно підтримує Україну, їх донька Софія залишилася разом із мамою.

Попри це вона часто бачиться з татом і проводить багато спільного часу з його обраницею Лілією Реус та падчеркою. Часто у соцмережах можна помітити, що користувачі відзначають неймовірну схожість Софії та Мурата, адже дівчинка має східний тип зовнішності — темне волосся, густі брови та смаглява шкіра.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA