Володимир Остапчук модель зірки дитина донька шоубізнес Володимир Остапчук

53-річна Наомі Кемпбелл вперше показала свою 2-річну доньку (ФОТО)

Сейчас читают: 704
hochu.ua

Британська супермодель Наомі Кемпбелл, яку називають чорною пантерою, в травні 2021 року вперше стала мамою. Знаменитість раніше не показувала спадкоємицю, проте нещодавно в Мережі з’явилося довгоочікуване фото маленької дівчинки.

Про це повідомляє Dark Voice. Деталі в матеріалі HOCHU.ua.53-річна Наомі Кемпбелл відвідала закриту вечірку, де побувала разом з донечкою, ім’я якої досі ретельно приховується.

На відео модель тримає на руках дівчинку, але побачивши камери, Наомі почала прикривати її обличчя та швидко покинула захід.

Читати також "Це підпал": Тіна Кароль вразила вигинами у "голій" сукні (ФОТО) Варто зазначити, що модель виглядала неймовірно, вона позувала в розкішному золотому вбранні, її донька не відставала від красуні-мами, тому предстала в красивій сукні такого ж кольору.Як зазначається, Кемблелл не розповіла, коли і як саме народилася дівчинка.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA