Ольга Сумська Diana Gloster місто Київ місто Софія tayanna благодійність Волонтёр Ольга Сумська Diana Gloster місто Київ місто Софія

Зіркові волонтери України об’єдналися заради допомоги дітям: як пройшов благодійний захід FENIX CHARITY в Києві (ФОТО)

Сейчас читают: 387
hochu.ua

18 квітня у Києві відбувся важливий благодійний захід, метою якого було зібрати кошти на медичне обладнання для міської дитячої лікарні №5 міста Харкова.

Саме там лікуються діти, які зазнали травм внаслідок війни рф проти України, та діти-сироти. Як минула світська подія, до якої долучилися багато зіркових волонтерів - далі у нашому матеріалі.Благодійний вечір відбувся під егідою громадської організації Fenix Charity.

Серед зіркових волонтерів можна було зустріти Ольгу Сумську та Андрія Джеджулу (ведучі заходу), Ірину Федишин, Tayanna, Наталію Валевську та інших медійних осіб.

Подія розпочалася зі встановлення рекорду, який зафіксували представники Національного Реєстру Рекордів України Валентин Щербачов та Лана Вєтрова.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA