місто Київ військові законопроєкт місто Київ

У Києві планують побудувати військове меморіальне кладовище

Сейчас читают: 239
womo.ua

Група народних депутатів пропонує розмістити Національне військове меморіальне кладовище в Дніпровському районі Києва (лівобережжя столиці).

Відповідний законопроєкт №9240 зареєстровано у Верховній Раді 26 квітня. Про це повідомила народна депутатка «Слуги Народу» Анна Пуртова. Читайте також: Стало відомо, коли українці зможуть отримати компенсацію за зруйноване житло Як зазначено в пояснювальній записці, для кладовища пропонують виділити 100 га у Биківнянському лісі, що на Броварському проспекті, розповіла вона.

8 гектарів вже відвела Київрада, ще 90 має надати держава. Для цього треба дати законодавчу можливість зміни цільового призначення земельних ділянок та врегулювати інші юридичні моменти. Читайте також: В Україні запровадять додаткові виплати в разі інвалідності чи смерті через війну За її словами, наразі головне – швидко дати практичну можливість достойно поховати полеглих. Читайте також: Накопичувальна пенсія в Україні: хто і скільки платитиме з зарплати щомісяця The post У Києві планують побудувати військове меморіальне кладовище appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA