Олена Зеленська України Денис Шмигаль України Олена Зеленська Україна місто Лондон Велика Британія Чарльз III коронація Олена Зеленська України Денис Шмигаль України Олена Зеленська Україна місто Лондон

У вишуканій сукні від українського бренду The COAT. Олена Зеленська приголомшила ніжним образом на коронації Чарльза ІІІ (ФОТО)

Сейчас читают: 956
hochu.ua

Сьогодні, 6 травня, у Лондоні відбулася історична подія XXI столітті коронація британського монарха Чарльза III та його дружини Камілли, яка 6 травня пройшла у Вестмінстерському абатстві.

Однією із запрошених гостей стала перша леді України Олена Зеленська, яку супроводжував прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

Деталі — в матеріалі HOCHU.ua!Олена Зеленська мала розкішний вигляд. На ній була вишукана сукня ніжно-м’ятного кольору та стильне пальто від українського бренду The Coat.

Вбрання перша леді доповнила туфлями-човниками на шпильках. Читати також Найбільші королівські скандали, у центрі яких був Чарльз III: зради, розлучення і грошові махінації Акуратне укладання волосся, ніжний макіяж та аксесуари завершили розкішний образ Олени.Тим часом Денис Шмигаль був у класичному чорному костюмі з краваткою та білою сорочкою."Разом з Україною виступаємо на захист свободи й суверенітету перед неспровокованою агресією" – цінуємо ці слова та позицію короля Чарльза ІІІ.

Об этом же в других изданиях
lifehelper.one
Как жена Чарльза III показала всему миру, что готова стать новой королевой, несмотря на всю травлю lifehelper.one /11 месяцев назад
hochu.ua
Бейонсе феєрично виступила у Швеції у капелюсі від українського дизайнера Руслана Багінського (ВІДЕО) hochu.ua /11 месяцев назад
takprosto.cc
Как жена Чарльза III показала всему миру, что готова стать новой королевой, несмотря на всю травлю takprosto.cc /11 месяцев назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA