Україна місто Софія війна Україна місто Софія

Софія Ротару поділилася щемливим фото українського військового: кадр, від якого серце обливається кров’ю

Сейчас читают: 484
hochu.ua

Народна артистка України Софія Ротару рідко виходить на зв'язок із шанувальниками, проте дає зрозуміти, що на боці України, тож засуджує кровопролитну війну.

Нещодавно на своїй сторінці в Instagram опублікувала щемливе фото. Деталі — у матеріалі HOCHU.ua!Cофія Михайлівна стежить за останніми новинами з фронту, оскільки одразу відреагувала на новину про те, що відбувся обмін полонених 26 квітня.

У розділі Instagram-stories показала знімок українського військовослужбовця, який тільки-но повернувся з російського полону.

Українець уперше за довгий час побачив яблуко. Читати також “Нове життя” 29-річного внука Софії Ротару: як живе молодий діджей, який покинув Україну і мовчить про війну Цей кадр Ротару супроводжувала смайлом як розбитого серця.Зазначимо, що фото зробив український фотограф Віталій Юрасов.Нагадаємо, 26 квітня 2023 року Україна провела черговий обмін полоненими з росією.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA