місто Київ благодійність Uklon весілля місто Київ

Українські волонтери та бренди безоплатно організовують весілля для захисниць: деталі

Сейчас читают: 193
womo.ua

ГО «Землячки» разом з проєктом VIDDANI створили “Весілля мрії для захисниць”, в якому організовують усе від сукні до весільного відпочинку під ключ безплатно.

4 травня, Київ. ГО “Землячки” разом з проєктом VIDDANI об’єднали понад п’ятнадцять українських брендів і компаній, щоб створити ідеальне весілля для захисниць.

До ініціативи доєдналися: ювелірний дім Zarina, мережа б’юті барів G.Bar, модельєр Марга Махмудова, творчий простір 7Sky, церемоніймейстер Катя Краснікова, магазини Аndreas Moskin, Tuto Vzuto, Gepur та brabrabra, кондитер Pudra Cake, салон квітів Кловський Сад, український райдхейлінг сервіс Uklon, готелі 11 Mirrors Design Hotel, Globe Runner та F&B Spa Resort (Fomich hotel), ресторан La Veranda. Читайте також: Створення меморіалу Героям полку «Азов» на Співочому полі: українців просять підтримати петицію Проєкт “Весілля мрії” створено, щоб навіть під час війни, подарувати захисницям святковий день кохання, забравши з них всю підготовку та організацію.

Ініціатива здійснюється волонтерами та брендами на безплатній основі. Читайте також: Тиждень дорослого стажера: «Життєлюб» шукає переселенців та киян старшого віку для українських компаній 21 квітня 2023 року було реалізовано перше весілля за участі партнерів, які підтримали ініціативу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA