Ralph Lauren Джилл Байден Сша місто Лондон Чарльз III коронація Ralph Lauren Джилл Байден Сша місто Лондон

Дуже символічно: Джилл Байден та її онука з'явилися на коронації Чарльза ІІІ у кольорах українського прапора (ФОТО)

Сейчас читают: 370
hochu.ua

Відбулася коронація британського монарха Чарльза III та його дружини Камілли. На честь святкової події до Лондона прибуло близько 100 глав держав та представники понад 200 країн.

Серед них перша леді США Джилл Байден і і її 23-річна онука Фіннеган (донька Гантера Байдена). На церемонії коронації члени президентської родини США зайняли місця поряд із першою леді України Оленою Зеленською.

Деталі — в матеріалі HOCHU.ua.Дружина Джо Байдена приїхала до Вестмінстерського абатства разом із онукою Фіннеган Байден у вбраннях в кольорах українського прапора.

Читати також Великий історичний день: де і о котрій годині дивитися коронацію Чарльза III Джилл Байден предстала в костюмі синього кольору від Ralph Lauren, у доповненні аутфіту стильні рукавички в тон, бежевий клатч і стильні туфлі.Що стосується Фіннеган, то вона позувала в блідо-жовтій сукні з накидкою-пончо від Markarian.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA